Terug naar tarieven

Chippie

Met een chippie wereldbundel belt u voor een laag tarief naar 300 bestemmingen ter wereld. Of dat nou Turkije, Suriname, Marokko of Frankrijk is. U heeft maar een simkaart nodig voor internationale en internationale nummers, omdat u met dezelfde simkaart ook nationaal voor een gunstig tarief belt. Bovendien maakt u met Chippie gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor u zeker bent van goed bereik en geen onderbrekingen.

Hema

Ook Hema heeft nu een mobiele telefoniedienst. Met uw beltegoed kunt u bellen in Nederland, maar ook in en naar het buitenland, sms’en, en voicemail gebruiken. U belt via een netwerk met uitstekende landelijke dekking, en ook binnenshuis heeft u goede ontvangst. Omdat het prepaid is moet u zo nu en dan uw tegoed opwaarderen. De opwaardeercode’s zijn online te verkrijgen, of bij de kassa’s van de Hema bij u in de buurt.

Youfone

Bij Youfone kunt u voor de laagste prijzen, en beste voorwaarden, nationaal en internationaal bellen en sms’en. Bij Youfone betaalt u alleen wat u belt, dus heeft u geen hoge abonnementskosten. Nog een voordeel, hoe meer u belt, hoe goedkoper het wordt. Uw gesprekken worden bovendien afgerekend per seconde, zodat u geen volledige minuten betaalt en tot 24% kunt besparen op uw maandelijkse belkosten.

Lebara

De visie van Lebara is vrienden, familie en collega’s bij elkaar krijgen. Dat doet Lebara door kwaliteit, techniek en gemak aan te bieden om voordelig mobiel te kunnen bellen naar het buitenland. Met een Lebara simkaart heeft u dus aantrekkelijke tarieven binnen Nederland, en kunt u voordelig internationaal bellen met uw mobiele telefoon. Het netwerk is van hoge kwaliteit, dus heeft u vrijwel overal goede ontvangst.

Ortel Mobile

U heeft met Ortel Mobile de vrijheid om naar overal op de wereld te bellen met uw mobiele telefoon. Of u binnen Nederland wilt bellen of buiten Nederland, u belt met Ortel mobile altijd tegen lage tarieven. Ook maakt Ortel Mobile gebruik van kwalitatief hoogwaardige netwerken zodat u nooit bang hoeft te zijn voor slehcte gesprekskwaliteit of een onderbroken gesprek. U hoeft ook geen extra toegangsnummers in te toetsen voor u gaat bellen.

Rabomobiel

Redenen om Rabo Mobiel te gebruiken zijn dat u kunt sms’en voor een vast laag tarief, met of zonder abonnement, dat u overal en altijd uw geldzaken kunt regelen op een betrouwbare manier, zoals u van de Rabobank gewend bent. Behalve dat kunt u voordelig mobiel internetten, en bent u goed op de toekomst voorbereid. U kunt bijvoorbeeld straks met uw mobiele telefoon betalen voor de lunch. Wat dat betreft loopt Rabo Mobiel voor op de concurrentie.

Trendcall

Met TrendCall zijn met name mensen die veel internationaal bellen en gebeld worden goedkoper uit. De abonnementen van TrendCall kenmerken zich door een combinatie van gunstige internationale tarieven en een korte opzegtermijn. Met vier verschillende abonnementen zorgt TrendCall ook dat er voor elke klant een bijpassende bundel is. De minimum contractsduur is twaalf maanden, daarna geldt een opzegtijd van slechts een maand.

Transatel

Transatel mobile is 6 jaar ondernemerservaring; kennis van de behoeften van ondernemingen in Frankrijk, de Benelux en een internationale instelling; een interne klantendienst gelokaliseerd in Parijs, op dezelfde locatie als de Directie van het bedrijf. Transatel Mobile biedt maandelijkse kortingen die tot 10% van uw rekening oplopen; een facturering die in het land van uw keus met de BTW gebonden regelgeving wordt uitgevoerd; drietalige klantenservice.

Amatus Communications

Voortaan bellen met een enkele operator en een enkele simkaart. Wereldwijd. Met Amatus All-in geen probleem. Een abonnement voor nationaal en internationaal bellen. Voor bellen in Nederland kunt u dezelfde kaart gebruiken, eventueel met de optie ‘Amatus onderling bellen’. Bijkomend voordeel is ook dat u maar een enkele factuur ontvangt, dus niet apart voor nationaal en internationaal. Alle mobiele belkosten bij elkaar op de rekening.

Hi

Bij Hi vindt u eenvoudige tarieven voor bellen en gebeld worden in het buitenland. U betaalt dan overal in de Europese Unie hetzelfde tarief. Voor abonnementen en PrePay zijn de tarieven voor bellen en gebeld worden in Europa gelijk. Als u vanuit Oostenrijk naar Nederland wilt bellen, of naar een spaans nummer, dan betaalt u altijd hetzelfde tarief. Als u gebeld word terwijl u op vakantie bent, is daar ook een vast tarief voor.

Scarlet

Scarlet richt zich op bellen naar vaste nummers in het buitenland. Er komen geen rariteiten aan te pas. U blijft dus gewoon bellen zoals u nu gewend bent en behoud ook hetzelfde telefoonnummer. U heeft ook geen KPN abonnement meer nodig. Voordeelbellen met Scarlet kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. U betaalt geen starttarief en betaalt buiten uw bundel een standaard voordelig tarief. Op de website is een lijst met landen beschikbaar die onder het beleid van Scarlet vallen.

T-Mobile

Bellen naar bijna alle landen van de wereld, tegen aantrekkelijke tarieven. In het buitenland maakt u gebruik van het netwerk van een andere operator. T-Mobile heeft afspraken met telefoonmaatschappijen in meer dan 185 landen. Voor bellen in het buitenland kunt u kiezen tussen T-Mobile Buitenland en T-Mobile Grenzeloos. Het enige wat u moet doen bij het bellen naar een ander land is de landcode invoeren (voor Nederland +31) en de eerste 0 weglaten.

KPN

KPN Heeft een mogelijkheid tot het aanvullen van uw abonnement met BelBuitenland. Hiermee belt u extra voordelig naar vaste en mobiele nummers in het buitenland. U bespaart met BelBuitenland 40% tot 60% op de belkosten van uw internationale telefoonverkeer, afhankelijk van de gekozen bundel. U ontvangt verschillende tegoeden per maand voor elk pakket, welke niet op te waarderen zijn. Dit tegoed is zes maanden geldig. Als u wilt kunt u maandelijks overstappen van bundel.

Vodafone

Bellen in het buitenland met Vodafone kan met Vodafone Passport. Dan belt u vanuit 42 landen met uw thuistarief + een vast bedrag per gesprek. Als u wilt bellen naar het buitenland en wilt weten wat u betaalt, heeft Vodafone de wereld verdeeld in 5 tariefzones. Ook kunt u vodafone BloX gebruiken om in uw voordeel te werken. Een sms ontvangen werkt overal en het ontvangen is gratis. Een mms bericht ontvangen is ook gratis, het downloaden of verzenden van de bijlage niet.

AH Mobiel

AH Mobiel zorgt niet voor extreem lage tarieven, maar voor extra gratis beltegoed. Hierdoor zijn de tarieven terug te berekenen en komen zo erg laag uit. U maakt gebruik van netwerken van hoge kwaliteit, waardoor u goede verbinding heeft. Een lijst van EU landen waar deze tarieven gelden zijn op de website te vinden. Voor sommige landen gelden ook de overzeese gebiedsdelen, zoals voor Spanje de Canarische eilanden. Deze gebieden zijn ook online te vinden.

AY YILDIZ

Deze aanbieder specialiseert in telefonie tussen Nederland en Turkije. Daarom betaalt u een speciaal laag tarief voor het bellen naar vaste nummers in Turkije. Ook belt u goedkoop met andere AY YILDIZ gebruikers, zit u niet vast aan een abonnement, en kunt u rekenen op de goede en betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. U heeft alleen een startpakket nodig, u kunt uw eigen toestel blijven gebruiken. Na het invoeren van de pincode kunt u dag en nacht bellen tegen voordelige tarieven.

Ben

Bij Ben krijgt u geen mobiele telefoon maar kunt u veel voordeliger bellen en smsen met het toestel dat u al heeft. De abonnementen zijn zo lang geldig als u wilt, omdat er een opzegtermijn van maar een maand op zit. Als u wilt overstappen naar een ander simkaart abonnement kunt u dat simpel online regelen. Gewoon even inloggen en op uw persoonlijke ‘Ik Ben’ pagina een aanvullende bundel of een compleet ander abonnement activeren.

Telfort

Telfort biedt u een groot scala aan mogelijkheden om uw abonnement aan te passen aan uw voorkeuren. Veel minuten of weinig minuten, veel berichten of weinig berichten, internet of geen internet. U kunt dus altijd de belvorm samenstellen die het beste bij uw gebruikspatroon past.

Tele2

Om duidelijkheid te scheppen in de prijzen die Tele2 hanteert voor internationaal bellen is een zoneplan gemaakt. De wereld is verdeeld in 6 zone’s, waarvan 1 met uitzonderingen. Verder betaalt u uw standaard vaste kosten per maand, en in het geval van internationale gesprekken komen deze gewoon op uw normale factuur te staan. U hoeft dus geen extra moeite te doen om uw rekeningen te betalen of om inzicht te krijgen in internationaal belgedrag.

UPC

Bij UPC behoud u uw eigen telefoonnummer, behoudt u uitstekende geluidskwaliteit, omdat UPC gebruik maakt van haar eigen breedband netwerk. UPC Heeft de gesprekstarieven onderverdeeld in zone’s, zodat de internationale gesprekstarieven van over de hele wereld duidelijk zijn. In het gratis installatiepakket zit een overzichtelijke handleiding, zodat u met duidelijke instructies en plaatjes gemakkelijk uw startpakket kunt installeren.

Qick

Met Qick prepaid betaalt u vooraf, zonder verplichtingen. U ontvangt direct €5 beltegoed, en u betaalt alleen als u belt of een sms bericht verstuurt. Als uw beltegoed op is kunt u nieuw tegoed kopen bij één van de 2500 verkooppunten. Met Qick simonly belt u tegen scherpe tarieven. Als u dus nog een werkende mobiele telefoon heeft kunt u met Qick simonly veel voordeel pakken. U kunt kiezen uit drie belbundels, vier smsbundels en één gprs bundel.

LowCall

Met LowCall kunt u profiteren van inkoopvoordeel en kunt u rekenen op de goede service van een grote telecomaanbieder. Met een abonnement van LowCall kunt u uw eigen bellimiet instellen, zodat u zeker weet dat u geen hoge rekeningen zult krijgen. Deze limiet kunt u dagelijks verhogen of verlagen. Met LowCall Prepaid betaalt u vooraf en kunt u niet meer bellen als uw beltegoed op is. Dit kunt u eenvoudig weer opwaarderen.

Simyo

Met simyo belt u goedkoop, kunt u alles online regelen en bekijken. Uw rekeningen, uw verbruik en u kunt uw plan aanpassen. Simyo is goedkoop omdat er geen winkels zijn. Hierdoor zijn er geen personeelskosten en kunt u gebruik maken van lage bel en smstarieven. Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk, dus bent u verzekerd van topbereik en dus topgeluid tijdens telefoongesprekken. Ook kunt u veilig online opwaarderen.

I cannot connect to the database because: Connection refused